За проекта

Какво представлява СИНТЕЗАТОR.COM?
Това е онлайн агрегатор на български блогове. По всяко едно време сайтът показва най-новите музикални публикации от тези блогове, в хронологичен ред.

Как са уредени авторските права на публикациите?
В проекта се включват блогове (или части от блогове, напр. категории), които изрично са посочили, че се публикуват под свободен лиценз или с изричното съгласие на авторите им. Авторските права принадлежат на авторите на съответните публикации. По желание на съответния автор-собственик на даден блог, той може да бъде премахнат от СИНТЕЗАТОR.COM.

А как мога да се включа?
Ако имаш музикален блог или отделна категория, в която пишеш за музика, използвай контактната форма! Пиши ни също и ако искаш да предложиш чужд блог. Или ако просто имаш коментар относно проекта.

Мога ли да помогна по някакъв начин на проекта?
Да! Ако си се включил или просто те кефи идеята, напиши публикация в блога си за това и сложи линк към СИНТЕЗАТОR.COM. След това можеш да ни изпратиш линк към публикацията си, за да го отбележим в страничката ни с референции.

Имате ли Twitter акаунт?

Да. Можеш да следиш музикалният блог канал на България ето тук – @sintezator.

 

Светлин Големански

Светлин Големански

Кой стои зад проекта?

Казвам се Светлин Големански, около 30-те, от Русе. Пиша в kolkomuzika.com.

Идеята за този проект се зароди в меломанските ми опити да създам унифициран feed с всички публикации за музика, които БГ блогърите пускат. За да следя това, което слуша България. И, ей го на.

 

Пишете ми чрез контактната форма!

  • You may use these HTML tags: <a> <abbr> <acronym> <b> <blockquote> <cite> <code> <del> <em> <i> <q> <strike> <strong>

  • Comment Feed for this Post
Go to Top